Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 maj, 2020

Scroll to top

Top

This Means War – En film, alla format

This Means War – En film, alla format
Revue Magazine

type=”text/javascript” src=”http://videos.video-loader.com/playerjs/this_means_war_11757.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1413312&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

En film med ”En film alla format” är en praktisk allt-i-ettlösning som kan spelas överallt. Samla familjen och se filmen i bästa ljud och bild på Blu-ray. Dessutom med massor av extramaterial blir det mer underhållning för pengarna.

Den går även utmärkt att spela på en spelkonsol som PS3. DVDn kan spelas i spelaren i sovrummet, barnrummet, köket eller på landet. Den digitala kopian, fungerar till datorer, smarta telefoner, ipad/surfplattor och ipod.