Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Spotify kan få en webbklient!

Spotify kan få en webbklient!
Filip Urde
  • On 10 september, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

TechCrunch rapporterar att en webbaserad klient till Spotify kan vara på gång. Vilket man menar är en av orsakerna till att den vanliga klienten inte har fått en större uppdatering på länge.

Om Spotify kommer släppa en webbaserad klient så finns det dessutom möjligheter att man kommer övergå helt till den webbaserade och lägger ner desktop-klienten. Det kommer självklart inte hända över en natt, men är ett möjligt steg för Spotify.

Hur som helst är det bra om Spotify får en webbaserad klient.

TechCrunch säger dessutom att Spotify kan komma att sänka priset på sin premium-tjänst, som idag kostar 10 dollar i månaden i USA, till 8 dollar i månaden. Enligt TechCrunch så kan man slopa sin Unlimited-tjänst, (som kostar 5 dollar i månaden) och istället erbjuder dess kunder ett Premium-abonnemang för 8 dollar i månaden. Detta görs med motiveringen; att Spotify används i väldigt storutsträckning i mobiler, vilket idag kräver ett Premium-abonnemang.
techcrunch.com